Beoordelingen

9,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
8,8
Faciliteiten
8,9
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    annelies
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 september 2017

    Heerlijk, je kunt Bologna in, maar je kunt ook heerljk in de tuin verblijven

    Mooie kamers, vriendelijke hosts. Niets is teveel. Perfect ontbijt super goed
    Jacqueline
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 augustus 2017

    Mooi B&B aan de "toegangspoort" tot Toscane.

    Zeer goede B&B met keurige kamers en prachtige badkamers! Het geheel is erg stijlvol. Veel zitjes buiten. Heel goed ontbijtbuffet!
    ChTa
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tom
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 juli 2017

    heerlijk rustig

    niks aan te merken
    Ideale ligging, net voorbij Bologna zodat we nadien rustig door Toscane konden rijden zonder de drukte op de as Milaan - Bologna. Rustig gelegen, vriendelijk onthaal en goede tips om in de buurt te gaan eten.
    Frank
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    5 juni 2017

    teleurstellend

    zeer spartaans ingerichte kamer, zelfs geen gordijnen voor het raam gedeelde badkamer en toilet met andere gasten voor het ontbijt werden we apart van een familie in de ontbijtruimte gezet zonder ons te vragen of we dat wel wilden. het ontbijt zou fantastisch zijn en met eigen gemaakte producten maar het gebak was gekocht en er was weinig keuze uit kaas en brood buiten in de tuin was de nabije snelweg zeer duidelijk te horen
    het restaurant che'vecchia vlakbij was goed en niet duur, zeer vriendelijke en gastvrije bediening
    Ilona
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    8 februari 2017

    In het voorjaar zomer en herfst is het er prima vertoeven

    Niks, het was wat wij verwachtten
    We kenden de locatie. Waren de enige gasten maar dat maakt niet uit.
    Fen
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 oktober 2016
    Authentiek ontbijt. Vriendelijke service. Mooie en rustige ligging.
    Johny
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    susan
    it

    Beoordelingsscore

    10
    18 mei 2018

    Perfect overnight stay for Roger Waters Concert at Bologna....

    nothing
    Very nice relaxing atmosphere, close to the Unipol Arena for concerts. Room had everything you could possibly need and more....Breakfast was wonderful, everything home made with very high quality ingredients ...will be returning....would recommend!!!
    ValerioSWI
    ch

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Giulia
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    si

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 november 2017
    Clean room, very nice hosts. Italian breakfast with capuccino. Cosy, family-like atmosphere. Not difficult to find the location on the map of booking.com is correct (+there is an illuminated sign where you need to turn). It is an ideal place for a transit night on the way to Florence or further south.
    Ruben
    ch

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Giovanni
    it

    Beoordelingsscore

    10
    7 september 2017
    Country living 20' from Bologna center. Relaxed, friendly and stylish at bottom prices.
    sk

    Beoordelingsscore

    9,2
    1 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ValerioSWI
    ch

    Beoordelingsscore

    10
    30 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 mei 2017

    Authentic Italian experience

    We were on foot walking Via Degli Dei so a little tricky to find
    Friendly dog. Nice breakfast. No complaints :-)
    Anne
    us

    Beoordelingsscore

    10
    13 september 2016
    Absolutely beautiful! Loved the room! Quiet and peaceful.
    Leena
    fi

    Beoordelingsscore

    6,2
    7 september 2016

    Big expectations, dissapointment :(

    Pictures in booking.com let me understand that we were going to a farm (vegetable fields etc.) But there wasnt even a small vegetableplot anywhere, just a house and not so well maintened yard. In the rooms there we some bugs/insects. Also breakfast was a huge dissapointment: The pictures were wonderfull but the reality was not. Just 1-2 options of cheese and meat. No fresh juise or vegetables, no tasty pies like in the pictures. With the same money we had a lott better experiences on our trip from Rome to Milan.
    Room was big and beautiful, also bathroom was really nice. There was all toileteries you can need and even a shavingkit. Check-inn and check-out went smoothly. Owner gave us a good tip for restaurant near by.
Beoordelingen worden geladen